I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Hemma med sönerna…

Hemma idag igen, så tröttsamt. Hade behövt gå till skolan idag men Simo hade något viktigt möte på jobbet så det var bara att stanna hemma. Har inte tid med detta. Vårt immunförsvar är ju helt åt helvete. Joshua hostar som tusan, nyser och har ont i kroppen och Zacharias har ont i magen. Ingen magsjuka men magont. 

Alla dessa bakterier och virus från skola och förskola… När de är lediga som på loven så är de inte sjuka och vi är ute mycket. Så det kanske är dags för folket att stanna hemma när de är sjuka? Vi får sån skit när vi är hemma, räcker liksom redan med det dåliga samvete man redan har av att ens bara meddela att man ska vabba. 

Tröttsamt.

2 reaktioner på ”Hemma med sönerna…

  1. Usch vad trist att dom är sjuka igen. Jag har reagerat på att ni ofta är sjuka. L är ALDRIG sjuk. Minns inte ens när jag vabbade sist. Om det beror på mycket sömn och att han äter mycket och bra eller att han har bra gener att brås på vet jag inte men jag är iaf tacksam att han är en frisk pojke :)
    Hoppas Z och J kryar på sig snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons