I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Lite mer om kvällen och annat…

Har inte hunnit med att hänga vid bloggen så mycket idag mer än nu på kvällen. Det var så mycket att fixa med här hemma med barn och allt, så pass att jag inte hann med att fixa med det sista på skolarbetet så det fick jag skicka in där vid 21 ändå. Men, men, det blir nog bra ändå. Jag hann liksom inte fixa till det där sista som jag ville ordna, så i värsta fall får jag komplettera det i efterhand utifrån vad läraren tycker… Nåja, arbetet är gjort hur som, jag kan ha failat på källförteckningen och det är väl det enda som jag själv kan tycka… 

Nåja, barnen sover. Jag har hunnit laga lite mat till imorgon kväll (och då har vi ändå rester kvar till lunchlådor)… La ut bilden på kvällens matlagning på Facebook och det var en del som ville ha receptet så jag skrev ned det direkt och la ut. Bättre bild kommer imorgon när jag plåtat rätten med systemkameran!

Kvällen var bra, barnen har i dagarna önskat både pannkakor och våfflor, så jag köpte hem lite ingredienser idag för att lyxa till kvällsmålet och det uppskattades av samtliga :-) Vi åt ju aldrig våfflor med tillbehör på min födelsedag som ju är våffeldagen, men nu så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons