I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Kvällens middag: falukorvsgratäng

DSC_6279

Middagen blev jättebra, jag hade även chilisås som serverades till. Jag ska experimentera lite ytterligare på denna variant, även om den blev bra. Ungarna åt av den och Joshua som på senaste tiden blivit lite petig med just potatis, tyckte att detta var jättegott. PS. Korven är inte så bränd som den ser ut att vara, hahaha. Det blev så när jag fixade till skärpan i Photoshop. Hur som, så är jag nöjd med rätten så ni som vill prova på denna, kan jag såklart skriva ned receptet på så länge. Men vill fila lite till så att jag får till det riktigt ordentligt! Salladen till blev enkel och serverades med min hemmagjorda rhode island-sås.

2 reaktioner på ”Kvällens middag: falukorvsgratäng

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons