I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Dags att vila lite…

Det har varit en intensiv resa med tre barn och mycket promenad. Vi har handlat en hel del, jag har bland annat unnat mig en ny väska samt skinnhandskar då det var så kallt när vi kom fram till Helsingfors igår morse. Natten till idag har jag inte sovit alls bra, utan har bytt sovställning flera gånger om då jag fick så ont i rygg och svank på grund av sängen.

Tog ett hett bad nu när vi kom hem, men alla ville bada så jag gick ur badet. Får bubbla lite senare istället. Nu ska jag vila och försöka få Alyssa att sova middag.

Hörs sen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons