I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Vad jag har gjort annars denna fredag…

Idag hade vi lektioner i skolan fram till lunch, varvid jag åkte hem för att äta och tanken var sedan att plugga då vi har fått några uppgifter att göra och jag vill inte stressa med dessa i sista sekunden och dessa timmar är ju utformade för hemstudier så… Efter studierna var tanken att jag skulle hämta hem Alyssa, som idag fick vara hemma då hon varit sjuk under veckan (hon mår bra nu, men hostar fortfarande) och då hos sina farföräldrar. På vägen hem från skolan ringde en av fritidspersonalen från skolan angående Joshua och jag åkte då å hämtade hem honom, mer om det kan ni läsa här.

Väl hemma, fick Joshua vila och jag kunde inte göra så mycket mer än att assistera honom så att han skulle må bra. Det gick fint, men jag kunde inte plugga då Joshua var prio ett och snart kom även Zacharias hem efter att ha slutat skolan för dagen.

Jag väntade samtal från svärföräldrarna för att hämta hem lilltjejen, och så passade jag på att tvätta lite och få i mig mat. Jag ringde även en läkare via KRY och fick två recept utskrivna, funkade finfint. 

Jag fick lite studiero när Joshuas hosta gett med sig efter teet så jag fick gjord ena uppgiften i alla fall, eller halva. Det är en aktivitet vi ska gå på där vi ska skriva om våra tankar innan och sedan efter. Jag skrev då om mina tankar inför denna aktivitet. Sen tog jag ett snabbt bad medan jag väntade på att den andra maskinen skulle bli klar och så begav jag mig för att hämta hem Alyssa. 

När jag kom hem, var Simo hemma igen från jobb och då åkte jag mot centrum snabbt för att sedan ta mig till jobbet där vi hade en riktigt bra kväll med många ungdomar på plats. Det är så roligt på jobbet, särskilt när det är fullt upp som det är nuförtiden! Kom hem här för ett tag sedan, blir alltid lite sent då jag slutar sent.

Kom precis på att jag har glömt en av mina böcker i skolan, som jag tänkt att läsa om det var lugnt på jobbet…och jag kommer inte in där på helger… Hoppas jag kan ordna med att någon öppnar åt mig där så att jag kan läsa klart den boken på söndag… 

Nej, nu blir det film!

4 reaktioner på ”Vad jag har gjort annars denna fredag…

    1. Hej du, allt är okej! Ingen paus här men det har varit en jobbig dag med vab och så en sak som har hänt som jag var tvungen att sitta i fem timmar med och jag är inte klar utan det en process jag måste gå igenom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *