I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Läget under kontroll ;-)

Sådär, ja! Nu ser det bra ut i tvättväg här hemma. Fick tvättar två maskiner igår och även två idag. Det har varit mycket tvätt på sistone. Det blir så om jag hoppar över nån dag och desto värre om jag inte hinner tvätta ytterligare en dag.

Nu har jag så pass lite per hög att det inte är direkt miljövänligt om jag kör igång en liten maskin med smutstvätt. Det är inte lönt det. Men underkläder blir det att tvätta på söndag och säkerligen något mer utav något av högarna. Eller ja, kanske redan imorgon om jag ska gå efter magkänslan, hähä;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *