I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Joshua målar

Som jag har nämnt tidigare, gillar denna pojk att pyssla. Tidigare idag önskade han att få måla och det fick han efter att ha vilat ett tag och druckit tee och ProViva. Jag fick nämligen hämta honom från skolan runt lunch idag då han hostat så mycket vid tre tillfällen (de ringde inte direkt) att han fick upp mycket slem. Han hade kunnat vara kvar i skolan enligt personalen, men jag tyckte inte det utan hämtade hem honom. Han hade i skolan då fått vila på fritids och då sluppit extragympan som han går på. Men, men, det var bättre att hämta hem honom, kände jag. 

Joshua tycker mycket om att pyssla så det gör vi ofta. :-)

2 reaktioner på ”Joshua målar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *