I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Mer mat då ;-)

Hämtade hem Joshua tidigare från skolan då jag ändå varit där på utvecklingssamtal gällande Zacharias. Han var så hungrig när han kom hem och ville ha mat, så han valde detta efter att jag visade bild på vad jag åt till lunch… :-)

På bilden ser vi en sweetchilisås-marinerad kycklinglår med sås undertill tillsammans med majs, gurka, romansallad och naturell keso.

Joshua hälsar att maten är bra. Det var gott. Det smakade ganska bra.

2 reaktioner på ”Mer mat då ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *