I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Blev en wok också…

Jag slog till med en nudelwok med grönsaker och fläskytterfilé. Jag har kryddat med en stark chilisås och drygt ut med vatten och så en härlig wokkrydda som jag hittade på Lidl. Wok går så himla snabbt att göra så det är enkelt att bara fixa på studs. Har ju jobbat ikväll och handlade inte alltför mycket på vägen hem då jag handlade efter att ha varit på mötet om Joshua. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons