I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Veckans mat här hemma…

Här kommer veckans matlagning. Tyvärr fick jag inte med all mat på bild, men här är det mesta som jag fick foto på!

DSC_5919 DSC_5925 pyttipannaägg Untitled-1 wpid-wp-image-445976559jpg wpid-wp-image-1087654394jpg wpid-wp-image-1652385238jpgköttbullarwpid-wp-image-218975914jpg1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons