I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tangle Teezer hårborste för barn

Denna hårborste är jättebra till små barn och framförallt underbar till lockigt hår! Så det vill jag gärna tipsa er alla om. Snoddarna heter invisibobble Nanos och är perfekt för mindre barn och gärna flätat hår. :-)

Borsten är verkligen skonsam för håret och Alyssa går numera med på att vi får borsta och fritera hennes hår.

2 reaktioner på ”Tangle Teezer hårborste för barn

    1. Ja de sliter inte lika mycket för att de inte har den där ”metalldelen” som andra har, sen att de är ”krulliga” gör att håret inte fastnar lika lätt. Hur bra som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *