I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Budgetkollen vecka 11

Här är maten vi åt under denna vecka. Dock är inte alla bilder med då jag glömde fota. Bland annat åt vi faktiskt hel kyckling med diverse tillbehör och detta finns tyvärr inte med på bild…

Veckans budget gick på 670 kronor totalt. Jag är faktiskt riktigt nöjd med den summan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons