I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Vår lördag…

Idag har vi slappat hela dagen lång. Vi skulle faktiskt dra ut på en utflykt men vi valde att ställa in det då sönerna inte var så taggade och sen somnade Alyssa och sov över en timme… Så jag och Simo passade på att titta klart på Sopranos, alltså helt klart finale, buhu. Kändes allt bra sorgligt :-( Nu får vi kolla in någon annan serie så tipsa gärna om något du gillar! Det vore väldigt tacksamt.

Senare på eftermiddagen åkte vi hem till min pappa där vi städade och lagade mat. Pappa var så tacksam, min lilla fina pappa ❤

4 reaktioner på ”Vår lördag…

  1. Det finns ju hur många bra serier som helst och nu vet jag ju inte vilka du/ni har sett men jag ger en massa olika förslag så kanske det finns nån som du/ni inte sett.

    Colony, The 100, Arrow, Flash, Chicago Fire, Chicago Med, Chicago P.D, Chicago Justice, Reign, Scandal, The Path, The Catch, Time after Time, Bates Motel, Big little lies. Madam Secretary, Imposters, The Fosters, Grimm, Vampire Diaries, The Originals, Nashville, Ransom, Innan vi dör, The Walking dead, Emerald City, Switched at birth, The good fight, Fortitude, Billions, Game of thrones, Blindspot, Homeland, The arrangement, Greenleaf och The Replacement (miniserie på 3 delar).

  2. Själv började jag kollade på The last Kingdom igår och den rekommenderar jag varmt!
    Såg att Iron Fist kommit in på Netflix också. Marvel serier brukar ju alltid vara bra.
    Alla serier som jag tipsade om finns på Dreamfilm och många av dom finns även på Netflix. Shadow Hunters missade jag att tipsa om såg jag, grymt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons