I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, snart 12, Joshua, 8 och Alyssa snart 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Med Joshua i skolan

Idag hänger jag med Joshua i skolan. Jag kommer att vara med hela dagen. Nu förstår ni varför det har varit viktigt för mig själv att komma ikapp i mina egna studier, så att jag helhjärtat kan vara med sonen utan annat (än allt annat redan) som pågår inne i mitt huvud.

Jag skulle ha varit med Joshua för någon månad sedan när jag var ledig en dag, men jag hade på tok för mycket att göra i skolan… Idag är dagen egentligen avsatt för studier, men jag är redan klar så pass bra!

Det är viktigt att Joshua får rätt stöd i skolan och nu kan jag observera hur han faktiskt har det i skolan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons