I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

”Intressant” dag med Joshua i skolan

Just nu har Joshua extragympa. Något jag inte hade en aning om att han hade då ingen från skolan har meddelat oss föräldrar. Tanken bakom extragympan är jättebra och det är för att man inte klarar av momenten på den vanliga gympan och därför behöver förebygga detta eller komplettera som gympaläraren nämnde. Dock gör man samma moment som kommer veckan efter, därför ser jag det även som förebyggande, man förbereder helt enkelt och då blir det komplett och barnen uppnår kraven.

– Visst är det bra? Men jag tycker allt att man ska meddela oss föräldrar om qtt Joshua missar 20 minuter av sin lektion för att komma ikapp här. Då måste vi komplettera hemma och se till att han hänger med i övriga skolan.

Har skrivit ned allt på telefonen under dagen och ska skriva en rapport som jag först och främst ska skicka till habiliteringen, detta för att jag hela tiden ansett att Joshua behöver en assistent men att skolan inte anser att han behöver det. Men efter idag kan jag verkligen bara säga ännu mer att Joshua behöver en assistent. Han behöver det där extra stödet.

Så det var därför jag använde min mobil så flitigt idag, eftersom jag har noterat allt jag har sett idag.

Nu är extragympan slut och vi ska hemåt så fort Joshua har duschat av sig och bytt om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons