I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Skönt med flyt (skolan)…

Idag flöt allting verkligen på, och det känns så skönt och avstressande. Efter träningspasset med båda klasserna, lunchade jag och mina gruppkamrater och vi fick hela den biten avklarad, så skönt. Vi ska nämligen hålla i en klass om en pedagog i nästa vecka och det ska faktiskt bli riktigt roligt. Igår höll vi också i en klass, men det var så tungt med fakta, men vi fick till det med ett rollspel :-)

Efter att jag senare kom hem, satte jag mig vid datorn och skrev rent vårt tidsschema inför nästa klass vi har i nästa vecka och därefter ordnade jag med en PowerPoint över all fakta, med lite bilder jag hittade via Google. Skickade över dessa direkt till mina klasskamrater, så var det klart. Sedan läste jag det som behövs läsas till och med måndagen den 27 mars, så slipper jag ta till helgen att plugga. Känns riktigt gött faktiskt.

Nu har jag ”bara” en bok som ska läsas, men jag har kommit en bra bit på den också. Den ska vara läst till och med 21 april, så inte bråttom där heller. Ska försöka läsa lite mer på den imorgon! Igår kväll fick jag in min sista restuppgift och hoppas på att den blir godkänd. Har nämligen lånat om den boken två gånger, så tre gånger har jag då lånat den, då jag har läst just den boken i omgångar. Och så har vi ett arbete om pedagoger och människosyn som vi ska få klart till och med 28 mars, men den kan jag inte börja med förrän vi alla i klassen har gjort sina ”klasser” har hållit i våra klasser och presentationer.

Nu är jag verkligen i synk med skolan – faktiskt ligger jag lite före i beräkningarna! Det känns verkligen jättebra och är såååå avstressande. Så himla skönt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons