I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Stress, röntgen, bruten svanskota?

DSC_5811

Två av tre barn sover, Simo är iväg och tränar. Själv tänkte jag sätta mig med lite skolgrejer för att kika igenom. Det har varit en bra dag, även om jag har haft fullt upp. Jag har pluggat, Joshua har varit till Vårdcentralen då han har skadat svanskotan – men ingen fara med det, han röntgades och det är lugna puckar där. Men vi alla som slagit i svanskotan någon gång, vet hur ont det kan göra. Stackars liten… Han föll illa i skolan nu i fredags och under helgen kom besvären och som ni vet, är det svårt att få tider på Vårdcentralen, så först idag kom vi iväg. Ett tag kändes det så mycket bättre med Joshua, eftersom han kunde sitta vid datorn, men sen klagade han över att det gjorde ont. Skönt hur som att den inte är bruten! Annars har jag själv varit iväg på röntgen idag. Jag har röntgat bihålorna, som jag också har känt av idag. Det känns lite bättre just nu så jag hoppas att det är lugnt där. Annars har jag lagat massor av mat, men hälften är typ slut, haha. Vi åt lasagne till lunch och sedan nudelwok till middag.

Nu ska jag kika på en presentation som jag har gjort, det är en PowerPoint. Sedan ska jag påbörja tre nya arbeten som ska skrivas. Det är en hel del att göra nu minsann. Inte undra på att jag har varit trött.

2 thoughts on “Stress, röntgen, bruten svanskota?

 1. Aj säger jag när jag läser att J har slagit i svanskotan, det som gör såååå ont!

  Ett tips från mig som har kronisk bihåleinflammation så för att du INTE ska få det så skölj näsan varje dag, morgon och kväll med en näskanna/nässköljare. Jag sköljer med nasaline salt som är portionspåsar som blandas med vatten. Man kan blanda egen saltlösning själv men jag vill inte laborera utan veta att jag får i mig rätt grejer.
  Jag är uppsatt på näsoperation men väntetiderna i Västra Götaland är 1-1½ år :(.
  Hoppas det inte går så långt för dig!

  1. Ja stackarn har haft så ont, men nu verkar det vända tack och lov. Han låg liksom å grät här i soffan och jag fixade tillbaka min sittring som jag gett bort till en bekant. Men hon gav den tillbaka hux flux.

   Tack så mycket för tipset! Det uppskattas verkligen! Jag sköljer inte varje dag, har alltid tänkt på det då slemhinnorna är lätta att torka ut.

   Men fyfan för operation :/ väntar fortfarande svar från läkaren så har ingen aning om hur mina prover ens ser ut…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *