I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

”Ny” bilstol

Alyssa fick en docka av min bror i julklapp, en docka, ”Bäbis” som hon är väldigt fäst vid. Igår var jag på loppis och fann denna leksaksbilstol, som man även kan använda som bärsele. Alyssa blev helt lyrisk. Hittade även en stickad mössa och i förra veckan fick Bäbis nya hemmagjorda byxor av min svärmor.

2 reaktioner på ””Ny” bilstol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons