I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Najs med rester…

Skönt att ha det färdigt. Idag är det nänligen hektiskt då jag direkt efter skolan hämtar barn och sedan ska till jobbet. Det är skönt att bara kunna värma på samt att de kan välja vad de vill äta. Jag har redan kirrat med min matlåda som inte syns på bild. Jag packade ner revbensspjäll med potatisgratäng och cole slaw. 

2 reaktioner på ”Najs med rester…

    1. Ja, verkligen. Har så mycket nu så det här är verkligen det ultimata för oss nu. Inte haft såhär mycket på länge. Är så mycket jag inte skriver om heller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons