I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Budgetkollen vecka 6

Sorry för att jag uppdaterar detta sent- men bättre sent än aldrig! 😉

Maten under vecka 6 var väldigt bra och innehållsrik, även om jag åt ute några gånger. Dock fick jag inte med alla maträtter på bild tyvärr, men det är sånt som händer.

Under vecka 6 handlade jag mat och hygien för en totalsumma om 603.99 kronor. Jag är rätt nöjd med detta då jag åt ute vid tre tillfällen under veckans gång eftersom jag dels var iväg till Romme med skolan. Dessutom köpte jag frukost på ditvägen.

Detta kostade mig 105 kronor. Sallad, måltidsdryck och kaffe ingick, (även bröd, men det ville jag inte ha). Ja, jag gillar ketchup. 😉 

I söndags hade jag och Joshua lite egentid och åt därför ute. Ingen av de andra ville följa med ju.

2 reaktioner på ”Budgetkollen vecka 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons