I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

HÅLL ER HEMMA OM NI ÄR SJUKA!

Joshua blev hemringd från skolan igår, vilket Simo tog då jag var på studiebesök med klassen. Och idag fram till lunch så vab:ade Simo tills jag kunde avlösa honom. Joshua hostar något förbaskat. Och vid 11 kom Zacharias hem på grund av magont…

Det går bra nu, känns det som. Barnen var sjuka förra veckan och likaså även vi föräldrar. Vi alla avlöser varann och det verkar då inte ge med sig heller. Nu har Joshua förvisso åkt på något annat, men det var ändå inte så värst länge sedan som han hade hosta (december).

Suck. Så trött på denna sjukstuga. :-( Ser jämt folk som är dåliga, hostar eller nyser rakt ut – och det gärna med lite saliv på köpet. 

Håll er hemma om ni är sjuka! Det här har till viss del drabbat mig i skolan då jag haft en del frånvaro och därför fått restuppgifter jag egentligen inte har tid med då det redan är mycket med skolan. Även Simo påverkas med jobbet. För även om det inte sägs rakt i ansiktet på en, så stör sig folk som fan på oss som är hemma med våra sjuka barn. Men vi har i alla fall vett innanför pannbenet å håller våra barn hemma när de inte mår bra! Till och med fått klagomål från skolan men då blev jag arg och röt tillbaka. Tänker då inte skicka sjuka barn till skolan!

Håll er hemma och kurera istället för att sprida skiten vidare! Trött på skithögar som medvetet sprider smittan vidare. 

4 reaktioner på ”HÅLL ER HEMMA OM NI ÄR SJUKA!

  1. Usch vad trist att dina barn är sjuka så ofta. Minns knappt när Lucas var sjuk senast. Han är aldrig sjuk känns det som därför får han vara hemma med lite huvudvärk utifall att.

    Det där med att vara hemma efter man kräkts verkar inte alla fatta. Min frisör har en son som är jämngammal med L och dom går i samma skola fast i olika klasser och han gick till skolan dagen efter han hade kräkts varpå jag sa till henne att det är MINST 48 timmar efter sista kräkningen som gäller och får till svar: Han mådde ju bra på kvällen så det var nog inte magsjuka. Grrrrr! Inte undra på att magsjuka går runt och runt!

    1. Ja, det är verkligen skittråkigt!!! :( Men bra att du håller honom hemma i alla fall, om än bara huvudvärk. Bara och bara… Huvudvärk är inte alls kul!

      Ja, det där med magsjuka fattar jag inte heller. Det är till och med 48 h hålla hemma efter senaste symptom, så inte bara kräk eller diarré. Men folk verkar tyvärr inte fatta bättre, GRRR minst sagt! :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *