I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Bakat 4 limpor

Jag har inte bara lagat massor av mat idag utan det fick bli 4 limpor med bröd också. I första har jag i lingon och morot. I de andra två har jag i blåbär och morot. Har inte provsmakat än, utan ser fram emot att göra det imorgon bitti :-)

4 reaktioner på ”Bakat 4 limpor

    1. Oj, ja det måste jag ju fixa!!! De blev riktigt bra faktiskt!!! Sorry att jag svarar så sent, men din kommentar hade visst hamnat i min skräppost, grr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *