I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

TÄVLING: vinn ekologiska nyheter från Lipton

liptoneko

Varje dag blir det nu några minuter ljusare men det är fortfarande mörkt och kallt och det passar perfekt att lyxa till det med en fin kopp te hemma. Passa då på att tävla hos mig! Tävlingsreglerna är enkla.

Vinst
Vinsten är en box från Lipton. Värde 260 kr.

Tävlingsregler
Motivera varför just du ska vinna här i en kommentar!

Tävlingen avslutas 31/1 2017, klockan 20:00.

Lite info om Liptons ekologiska nyheter

Liptons Ekologiska Klassiker är en ny serie med teblandningar framtagna av Liptons Master Blenders specifikt för att överraska alla tedrickarens sinnen. Samtliga teer är plockade enligt ”Single Source Estate”-principen vilket innebär att allt te i en teblandning kommer från en och samma gård. Teerna är certifierade med EU lövet (EU Organic), den norska certifieringen Debio samt Rainforest Alliance.

Liptons Ekologiska Klassiker är varsamt förpackade i de välkända Pyramidpåsar. Pyramidpåsen gör att de stora tebladen kommer till sin rätt. Påsens pyramidform efterliknar en tesil vilket underlättar för det heta vattnet att strömma genom påsen och ge en fantastisk kopp te.

21 reaktioner på ”TÄVLING: vinn ekologiska nyheter från Lipton

  1. Åh ! Då jag precis börjat träna och behöver avvänja mig med energidricka som jag annars druckit ett helt gäng om dagen så skulle en kopp te på kvällen hjälpa tror jag! ??

  2. Alltså åh! ?
    Jag skulle vilja vinna detta för att jag är en människa som dricker te MINST 2 (!!) gånger om dagen och jag verkligen älskar liptons smaker på teet! Detta hade ju vart en dröm mitt i allt mitt kaos!

  3. Då jag alltid älskat te och med spänning provar på nya sorter känns denna tävling som gjord för mig!
    Alla tillfällen blir mysiga och lyxiga om man bara har den där varma tekoppen i handen!
    Hoppas att denna box hittar hem till mig!❤

  4. Både jag och grabben älskar att dricka te så då skulle det vara jätteroligt att vinna detta så man får möjligheten att att smaka på nya sorter.

  5. En kopp te är aldrig fel. Speciellt inte den här årstiden. Finns inget bättre än att krypa upp i soffan på kvällen med en bra bok, en mjuk filt och en kopp rykande varmt te så snart barnen somnat.

  6. Det allra bästa med vintern är när man kan gå in och värma sig med en god kopp te, Liptons ekologiska klassiker skulle förgylla min vinter.

  7. Dricker inte kaffe men älskar te, att detta dessutom är ekologiskt gör ju saken bara bättre. Håller nu tummarna ✊??

  8. Jag har haft magkatarr i två år som vägrar ge med sig och har insett att jag måste dra ner på kaffet hur svårt det än är för en inbiten kaffedrickare som jag . Att byta ut en kopp kaffe mot en stor kopp härligt te känns ju betydligt mer motiverande så skulle vara superkul att testa dessa 😀

  9. Har blivit mamma till en underbar pojke för två månader sedan. Tyvärr har jag fått två livmodersinfektioner efter varandra varvat med urinvägsinfektion. Tycker lite synd om mig själv när jag tvingas ligga i soffan för att bli frisk. Lite nya tesorter skulle verkligen pigga upp tillvaron. ? ☕

  10. En lipton-box vore som en dröm för mig då te bidrar till en rogivande stund i det hektiska liv som sker runtomkring. Att kunna sitta ner och njuta, de är dagens höjdpunkt. Te som är så fantastiskt gott och finns i alla olika smaker, gör variationen stor men suktandet efter fler smaker ännu större.

  11. Jag är en nybliven tvåbarnsmamma
    vardagen består av att avvärja trots och amma.
    Men på kvällen har jag om jag kan en helig stund
    då dricker jag te innan jag möter John Blund!
    Vill gärna av dessa nyheter med klassiska smaker få njuta
    och känna lugn och ro när dagen ska sluta.

  12. Att börja dagen med en kopp te ger den bästa starten på dagen, jag väljer gärna att köpa ekologiska produkter när jag kan, Liptons nya teer blir garanterat uppskattade här hemma, vi gillar att testa nya smaker och att de är ekologiska gör det bara ännu bättre. Vore kul att hitta nya favoriter att hälla i koppen!

  13. Eftersom dricker flera koppar te varje dag väljer helst ekologiskt te och vill variera smakerna för att inte tröttna. Liptons te är smakfria men hittills har det saknats ekologiskt te. Hoppas hitta nya favoriter.

  14. Jag har bestämt mig att börja dricka te om jag vinner Liptons ekologiska teer. Har inte ens smakat te fast närmar mig 30 år.

  15. Tycker det är svårt att hitta ekologiskt te. De få jag har hittat har jag tyvärr inte gillat. Roligt att se att det ekologiska utbudet ökar! Brukar köpa så mycket som möjligt ekologiskt så jag hoppas att det här är teer jag kommer att gilla. Vore verkligen jättekul att få smaka alla sorterna och förhoppningsvis hitta en ny favorit.

  16. Som storkonsument av te blir de ursprungliga växtplatserna för teet fantasieggande. En gång fick jag ett stort paket av min faster vid hennes hemkomst från Sri Lanka. Jag ser att Lipton har te med smaker från all världens hörn: Indien, Tahiti, Arabiens chai. Spännande! Teet öppnar gränser mellan människor!

  17. Av olika te-sorter har jag provat de flesta,
    vore roligt om man dessa kunde testa.
    Att dricka en kopp varje dag är något som får mig att le,
    ännu bättre känns det när det är ekologiskt te.

  18. Vilket härligt kit att vinna,
    roligt med nya smaker att finna.
    När jag dricker te väljer jag den stora koppen,
    så jag hinner bli varm och go i hela kroppen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *