I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hej alla fina!

Igår hade jag fullt upp här hemma. Jag klippte Simo och sönerna, sedan gjorde jag potatissallad inför idag…den blir nämligen bättre om man låter den få stå någon dag ❤ På kvällen jobbade jag fram till 23 och sedan skjutsade jag hem min bror. När jag kom hem så satt jag uppe i några timmar å lirade Super Mario Bros 3, haha. Riktigt kul. Just nu håller vi på att städa här hemma, vi får nämligen gäster här senare. Det är kaos dock, Alyssa är på precis allt, haha…så det går inte så bra. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *