I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nyårsmenyn 2016

Såhär ser menyn ut nu, är nog ganska klart vad det blir nu (filat hela veckan). Om jag har räknat rätt så blir vi 9 vuxna och 6-8 barn. Jag har förberett lite här hemma inför nyår och det är inläggningarna. Resten ska göras samma dag. Eventuellt kommer vi att förgrilla köttet.

Menyn:

❤ Oxfilé
❤ Ryggbiff
❤ Fläskytterfile
❤ Jamies julpotatis (lite lik hasselbackspotatis, dock annan smaksättning)
❤ Krämig potatissallad
❤ Grym sallad
❤ Rödbetssallad
❤ Inlagd söt gurka
❤ Inlagd vitlök smaksatt med chili och basilika
❤ Rödvinssås
❤ Bearnaisesås
❤ Cheesecake
❤ Ost och kex med tapaskorv samt vindruvor

4 reaktioner på ”Nyårsmenyn 2016

  1. Det blir nog en lyckad mat på nyår;) Vad får barnen för efterrätt? Eller får dom som samma som er? Den hade inte gått hem hos Lucas 😉

    Passar på och önska ett Gott slut och Gott Nytt År Emma-Lou och din familj.
    Vi hös nästa år. Kramar Ella och Lucas

    1. Det blir samma till alla, annars får jag slänga upp glass, men har serverat sånt förut och då gick det ner :) Mina söner gillar ost och kex, haha, så det är bra! Har lite godis och sånt hemma, som jag fick till jul, som de också får ta av samt chips :) Gott nytt år till dig, Elenor och till Lucas. Hoppas att ni har en jättebra afton och att 2017 blir bättre än 2016 <3

  2. Oj vad mycket mat! :O

    Jag och sambon hade folk hemma, men vi enades allihop om att käka tacos och jag hade gjort frozen cheescake till efterrätt :) Vi var dock inte fler än sju vuxna under hela kvällen. ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *