I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Dagens finfina lunch

Paaasta är så gott! Här gjorde jag en väldigt enkel maträtt med simpla tillbehör. Det fick bli en gräddig pastasås med kycklingfilé i kuber tillsammans med skivad lök. Hällde på grädde och lät koka ihop, kryddade med färsk grovhackad basilika, salt och vitpeppar. Tillbehören fick bli färsk majs och finriven morot.

DSC_5090 Untitl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *