I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Joshua träning (lite snack om diagnoser)

Idag gick det riktigt bra på träningen. Jag sitter alltid med och idag blev det inget tjafs eller att jag behövde säga till särskilt många gånger. Det var kul att det gick så bra idag. Bandy-övningarna tyckte jag att han var väldigt duktig på, särskilt varianten med konerna där han behövde vara väldigt lugn och precis för att bollen inte skulle slinka iväg. Och inte en enda gång höjde han klubban!

Annars idag hade de även hinderbana samt leken ”tuggummi”.

Tyvärr tycker jag att föreningen vi tränar i har blivit sämre än för bara något år sedan. De hinner liksom bara max 2 saker som idag för att sedan idag (typ lyx), ha en lek på en minut… Nu är träningen bara 40 minuter  (mot förut 45 minuter) och de börjar nästan alltid 5 minuter över tiden och avslutar 5 minuter innan…för att nästa grupp ska hinna…

– Jag sitter med för att Joshua är speciell. Det är inget jag kräver att ledarna ska vara utbildade i faktiskt. Jag säger ifrån när Joshua blir för speedad, jag säger ifrån om han hamnar i annat kläm. Han kan tyvärr hamna i dispyt, även om det inte alls är ofta. Jag sitter mest med för att underlätta för ledarna och faktiskt inte för att curla om nu någon trodde det (haha!). Curla är det minsta jag gör. Dock är det vi föräldrar som förstår oss bäst på Joshua. Jag har till och med lämnat träningen med Joshua.

Näe, besviken på denna termin. Ska kolla efter annat nästa termin, inom samma förening alltså. För föreningen är bra annars, tror dessvärre att det är ledarna det hänger på. Alldeles för dåligt strukturerat.

Ska ta å ringa chefen där någon dag. Synd att den andra ”chefen” gick i pension innan höstterminen startade nu. Han var så himla bra och väldigt bra med Joshua. Inte curlande utan han visste exakt hur han skulle prata med barnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *