I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Precis vad jag INTE behövde…

Fann dessa i söndags efter att ha letat efter dem ett bra tag… Bågen är av och behöver lödas och då får jag betala 350:- och då kanske det inte ens håller och då  är det helt nya bågar som gäller…men nu i skrivande stund får jag höra att det går på fortfarande gällande serviceavtal!

Tur i oturen att jag köpte två par glasögon då! 1500:- i självrisk kändes inte så kul att eventuellt behöva punga ut nu såhär innan jul.

Kul med barn ibland…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *