I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Usch ja…

Nej det här är inte läge, att må såhär. Var faktiskt hemma idag också. Har ont i bihålorna och det liksom ekar i huvudet, svårt att förklara. Har tappat orken. Har pluggat lite i alla fall, men sov middag en stund innan lunch. Helt slut i skallen. 

Tagit penicillinet som jag ska, har även hostmedicin och så. Måste lära mig att vila kroppen när jag behöver… :-( Vill alltid vara alla till lags och tyvärr bränner jag ut mig själv då. 

Det var bra att jag sjukanmälde mig igår, fick vila lite i alla fall. Det kändes lite bättre på kvällen igår, men sen kunde jag inte somna förrän efter 03 på natten.

Det är jobbigt att sån här värk ofta är så långdragen. Är liksom inte helt med i matchen. Och så måste jag göra mat hår hemma, men vet inte vad jag ska laga för något. Joshua ska på träning ikväll, men det får Simo ta. Jag orkar seriöst inte med denna huvudvärk. 

Dricker en kopp kaffe nu i alla fall. Hoppas på att vakna till och få lite ro i huvudet. Funderar på att göra pocherad torsk med potatismos, äggsås och typ ärtor till. Eller för att förenkla så kan det få räcka med bara kokt potatis. Behöver dill och persilja ju!

Ska ta ett bad sen å hoppas på att jag somnar i bra tid ikväll. Behöver verkligen sömn när jag inte mår bra.

Jädrans gnäll på mig just nu, sorry för tråkig blogg, men är helt slut. Har ingen feber i alla fall, så lite positiv är jag ändå.

Hoppas att ni mår bra?!

7 thoughts on “Usch ja…

 1. Tro mig jag vet exakt hur du har det då jag har kronisk bihåleinflammation och får ont i bihålorna då och då. Har inte haft något luktsinne sen i Juli förra året. För mig lindrar det att skölja näsan med koksalt morgon och kväll med en näskanna. Finns på apotek eller hälsokost.
  Krya på dig!

  1. Hej och tack! Jag har fått penicillin (Doxyferm) och någon nässpray som ska vidga samt hostmedicin. Sköljer även med näskanna. Det mest jobbiga nu är huvudvärken :/ Inne på tredje veckan nu.

   Vad jobbigt du har det å de med luktsinnet, fyfan. Hur är det med smaksinnet då?

   1. Ja inte är det en dans på rosor inte. Doxyferm och även prednisolon (kortisontabl) har jag ätit flera kurer av sen i juli förra året och jag sprejar dagligen med Nasonex och Dymista sprej.
    Ja smaksinnet finns kvar men, inte lika starkt som innan. Just nu går jag på en lågdoserad antibiotikakur i 3 mån. Surlid heter tabletterna. Om det inte har blivit bättre i januari så blir det operation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *