I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Somnat tryggt 

Här har vi en trött tjej som somnade direkt efter middagen. Kan nog tro att det var det varma badet innan som gjorde henne mör samt att det är måndag. Hoppas att jag somnar tidigt också så jag får sova bort värken. 

2 thoughts on “Somnat tryggt 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *