I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Praktik med skolan

Som ni nog har förstått så är jag på praktik just nu. Det är på en fritidsgård ute i Tyresö. Vi ska vara där i 3 veckor och jag har precis kört klar första veckan. Den här veckan kommer jag att jobba tre kvällar därute, men ska försöka se till att tidsinställa blogginlägg så att inte bloggen blir mer lidande :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *