I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Ensamt liv

Den här helgen har jag varit så ensam att jag hängt med vänner, bekanta och arbetskamrater. Men kul har jag haft i alla fall, men att sova ensam är inte min grej. Nu är familjen hemma igen och ställningen är återställd. 

Jag har varit väldigt trött senaste tiden, med skola, jobb och praktik. Jag ska se till att sova bättre så att jag kan blogga mer. Just nu ser mina veckor rätt långa ut. Jag pluggar ju heltid och så jobbar jag tre kvällar i veckan. Sen har Joshua träning ena kvällen och då vill Simo träna efter det. Onsdagar är den enda dagen som jag är ledig, fast inte nu under praktiken dessvärre. Men annars försöker jag själv träna då.

Jag har nog tagit på mig för mycket, nått min gräns eller något. Tyvärr har bloggen då blivit lidande. Blogga kommer jag nog aldrig att sluta med däremot. Men jag måste bli bättre på att fota snygga bilder med systemkameran.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *