I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

KRY- läkarbesök direkt i mobilen 

Har du hört talas om KRY? Jag har under hösten precis snappat upp vad det är för typ av tjänst. Detta inlägg är skrivet i samarbete med KRY.

Den här tjänsten är väldigt simpel och gynnar mig som person, men också mig som förälder. Tjänsten går ut på att man får träffa läkaren i mobilen. Man laddar ner en app och kan sedan få vägledning och hjälp precis som på en vårdcentral, fast via sin telefon.

Som förälder tycker jag att det är extra skönt att barnet får slippa åka till vårdcentralen. Hur kul är det att åka iväg när man inte mår bra? För barnen känner jag att det nästan är värre faktiskt.

Tjänsten med appen är gratis för barn. Så ladda gärna ned den här, kan verkligen rekommendera appen KRY till er alla, främst till er som har barn i hushållet.

Såhär använder du KRY steg för steg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *