I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Lyxig egentid med Alyssa på kyrkans öppna förskola

Idag har jag varit ledig från skolan (egentligen för att läsa 2 böcker, men det får jag ta under helgen) och då har jag passat på att låta Alyssa vara ledig. Vi myste hemma först för att sedan bege oss till kyrkans öppna förskola här i Huddinge. Där hade vi det mycket trevligt och Alyssa tyckte att det var riktigt roligt. ❤ 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *