I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Hemkommen

Nu är vi äntligen hemma igen. Det var mysigt att vara på landet under helgen. Vi fick en del gjort, men absolut inte allt som krävs för att stänga för vintern, så vi får dra dit någon lördag här framöver. Jag kommer att arbeta varje fredag, så det är om det är någon röd dag som vi skulle kunna åka en hel helg, men det tvivlar jag starkt på att det blir.

Det blev en tur till Nisses och även en hel del bär som vi plockade. Så lite grann fick vi gjort. Och så är gräset klippt, vilket Simo fixade med idag. Annars har vi ätit väldigt god mat som vi grillat och ugnsbakat. Jag diskade inget förrän idag och så mycket disk blev det faktiskt inte, så det var skönt. 

Älskar verkligen att vara på landet. Man har en helt annan syn på livet där och tar inte saker för givet utan planerar mera.

2 reaktioner på ”Hemkommen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *