I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Vissa är då bra giriga 

Vad taffliga vissa i min släkt är… Egentligen är jag inte förvånad och detta är bara en av få anledningar till varför jag har brutit kontakten med större delen av släkten från min mammas sida. 

Mormor gick bort nyligen och jag fick frågan om jag ville ha något som minne efter henne. Då tänkte jag på godisskålen jag gav henne i födelsedagspresent. Men den har en viss person nu tagit i sin ägo – hoppas att du är nöjd med skålen. Fast det är bra komiskt att det är jag som har bilden på min lur, på skålen jag köpte i present till mormor.

– Och du förresten. Det är inte Iitala, utan en kopia.

Jaja, jag vet vad ett dödsbo och allt det där enligt lag innebär. Man kan ändå vara en girig hycklare för det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *