I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Namnnappar till Alyssa

I förra veckan lade jag en beställning på namnnappar till Alyssa och häromdagen anlände de hem i brevlådan. Vi är så nöjda! Tanken är nämligen att vi ska ha dessa nappar på förskolan, så att personalen ger vårat barn rätt napp till vilan. Jag har ju själv arbetat inom barnomsorgen och tyvärr tror många föräldrar att man som pedagog ska kunna hålla reda på alla nappar och till vilket barn vardera napp tillhör. Det underlättar för personalen att ha namnnappar och så blir det färre basilusker som barnen delar 😉

Dessa nappar är beställda via namnnappen.se.

DSC_3882 DSC_3888 namnnappar DSC_3898

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *