I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Emma-Lou ska på hajk!

Nu drar vi, jag är redo, eller inte…haha. i lite över två dygn ska vi vandra och sova i tält, slå upp våra tält, fixa mat via stormkök och sitta runt en lägereld. 

Detta är en del av utbildningen som fritidsledare, där vi ska inta en typ av ledarroll samt lära känna varandra.

Det ska helt klart bli en intressant utflykt, hahaha! 😉 Tur att man har gått på scouterna och inte är rädd för kryp och skog.

Ni kommer att få följa hela min resa här, så bloggar live från mobilen och har med mig reseladdare som täcker! Allt kommer att dokumenteras, haha – även om jag badar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *