I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 9 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Kryssning och heldag i Helsingfors

Då har vi varit en tur till Helsingfors där vi träffade släkten på min pappas sida. Vi fick fem härliga timmar med dem och vi åt först lunch, för att sedan fika och därefter satte vi oss en stund på en uteservering. Ombord på båten, hade vi också mycket trevligt och slösade en hel del pengar också. Maten kostade ganska mycket, men det är sånt man får räkna med när man är iväg på resa. Vi shoppade en del till barnen också. Zacharias fick exempelvis den vita kepsen ni ser på bilderna, flip-flops och så vidare. Joshua ville ha pansarvagnar. Alyssa fick en keps och en likadan snuttis-katt som vi kan ha som reserv. Simo köpte en ny ”finne-tröja” och jag köpte nog faktiskt ingenting till mig själv.

Nu till bilderna:

DSC_3000 DSC_3003 DSC_3014 DSC_3029 DSC_3032solnedgång

Båtresan dit var trevlig. Vi spelade i arkadhallen, hängde på däck, åt buffé och hade allmänt trevligt.

DSC_3038 DSC_3039 DSC_3041 DSC_3043 DSC_3044 DSC_3045 DSC_3052

Det var kul att träffa pappas släkt igen! Sist vi sågs var i december, när vi åkte ut till Ekenäs.

DSC_3057 DSC_3058 DSC_3060 DSC_3067 DSC_3080 DSC_3083 DSC_3084 DSC_3088

På vägen tillbaka, passade vi på att hänga extra länge på båtens Summer Center, vilket barnen tyckte var riktigt roligt. Alyssa var man noga att hålla extra koll på, för hon drog iväg bara sådär, i full fart.

DSC_3090 DSC_3091 DSC_3092 DSC_3093 DSC_3095

Efter lek och stök, åt vi en välbehövlig middag på båtens cafeteria. Riktigt god mat, hemlagat!

DSC_3099

När vi hade ätit, chillade vi en timme på båtens spa och sauna.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons