I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tips på färdigrätter: näringsrik mat utan tillsatser

Spoons soppor och grytor

Ni om några vet ju hur mycket jag vurmar för hemlagad mat samt att jag själv lagar det mesta från grunden. Nu har jag äntligen hittat en produkt med färdiga näringsrika maträtter som inte innehåller tillsatt socker eller andra tillsatser, så det vill jag väldigt gärna tipsa er läsare om. Spoons har samma tänk som mig och därför är det en produkt jag med gott samvete kan handla hem. Jag vill helt enkelt ha näringsrik mat utan tillsatser.

Jag tycker att detta är ett bra komplement till exempelvis matlåda på jobbet, om man har glömt den hemma. Eller om man kanske är väldigt stressad en dag och vrålhungrig på vägen hem. Här hittar ni var man kan köpa Spoons produkter.

tomatsoppa

Ikväll provade jag på den här tomat- och zucchinisoppan som var mycket god och verkligen smakar hemlagat. Simo åt utav en marockansk gryta, som jag också har testat, och vi båda tycker att den är väldigt god. Imorgon ska jag prova en italiensk gryta som jag då kommer att koka pasta till.

4 reaktioner på ”Tips på färdigrätter: näringsrik mat utan tillsatser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *