I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Ny trehjuling till Alyssa

I dagarna beställde jag en trehjuling till Alyssa, svensktillverkad sådan (tummen upp!), som anlände hem hit nu ikväll :-) Det var via Babyland jag beställde Bamse-cykeln och det fanns bara ett fåtal kvar av den, så tur att vi hann få den! Det är kampanj på trehjulingen nu, som kostar 299:- istället för 879:-. På Stor&Liten hade den kostat mig 429:-, så det är ett kap om något! Var sugen på denna, men den är slut i lager, fast kommer i nästa vecka. Diskuterade med Simo och han tyckte att det var bättre med en cykel utan stödhållare (för vi har inte haft något sådant till grabbarna alls). Till cykeln fick man gulliga klistermärken att fästa på själva korgen. Vi valde Nalle-Maja såklart, annars fanns det att välja mellan Bamse him self, vargen och så vidare.

Vi provade cykeln direkt här ikväll och Alyssa var som såld ♥

DSC_2968 DSC_2969 DSC_2970

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons