I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Gjort massor av mat!

DSC_2954

Fräsig nudelwok i kokosmjölk med lök, kål och grönsaker.DSC_2951

 

Smarrig pastarätt med sting i en gräddig sås med lök, grönsaker och färsta örter.

Det blev hela två köttiga maträtter på den där picnicbogen om 1,2 kilo. Hade lätt kunnat göra två till maträtter på detta, men lite extra köttigt fick det bli idag. Recepten är nedskrivna och kommer på bloggen senare. Hoppas att ni gillar det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons