I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Ekonomiskt tips (15 %) till småbarnsföräldrar!

image

Hittade ett bra sparsmart tips hos Babyland som jag vill dela med mig av till alla småbarnsföräldrar som följer min blogg!

Kampanjen gäller från och med nu ikväll fram till och med söndag 19/6 klockan 23:59. Glöm inte ange koden SOMMARLOV i köpet.

HÄR hittar ni kampanjen.

*Gäller endast produkter som finns i lager. Erbjudandet gäller ej Ergobaby Adapt, Britax, Besafe, LEGO, Voksi eller produkter i Fyndhörnan. Kan ej kombineras med andra rabattkoder. Reservation för eventuell slutförsäljning. T.o.m. 19/6 2016.

Hoppas ni gillar tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *