I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Socker- och vetefri kexbar

Sport-Crunch
Denna kexbar i olika smaker har jag och familjen fått prova på och grabbarna tyckte väldigt mycket om dom!
Efter framgången med Stevia Kexbar utvecklades Sport-Crunch, en proteinberikad kexbar utan tillsatt socker men även vetefri, finns i smakerna vanilj, hasselnöt, lakrits, apelsin och dubbel choklad. Med sina 6 g netto kolhydrat per bar och 11,9 g protein är Sport-Crunch som en kexchoklad fast utan det onyttiga och med bra näring!
Sport-Crunch säljs online hos bl.a Bodystore, Gymgrossisten, Vitaminvaruhuset och hos COOP-butikerna
Om Nutri-Nick
När Niclas Luthman fick diagnosen prediabetiker insåg han att 8 mackor om dagen och viktkontrollbars inte var vägen att gå, han grundade Nutri-Nick för att sockersanera livsmedelshyllorna. Idag säljs Nutri-Nick i både hälsokost och dagligvaruhandel med ett sortiment av bars, steviadroppar, steviachoklad, bönpasta, och mer kommer…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *