I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

BARNBOK: Dante letar bokstäver/Dante letar siffror

DSC_2704

Igår på eftermiddagen, var jag på Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan, där jag träffade mammorna och träningsprofilerna Anna Lissjanis och Caroline Nilsson med bloggarna GymGlam.se, Mammaiform.se och träningsapparna Poworkout, som lanserade sin barnbok – Dante letar bokstäver/Dante letar siffror. Det är en bok för barn från cirka 2 år.

Jag köpte boken och fick förutom rabatt på boken, även Dantes alfabetsposter (40×50 cm) på köpet, en supersnygg inredningsdetalj att rama in och hänga på väggen (värde 119 kr)!

Läs gärna pressmeddelandet och provläs barnboken.

5 thoughts on “BARNBOK: Dante letar bokstäver/Dante letar siffror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *