I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nyttigt mellanmål till Alyssa

image

image

image

image

Så skönt att hungern är tillbaka som den ska igen! Hon åt nämligen lite dåligt efter vaccinationen som hon även fick en släng feber av samt röda prickar. Men nu så, ungen vrålar om det inte går fort nog och äter stora portioner!

Det är likadan gröt som vi gav igår kväll, den jag la ut recept på. Så nyttig gröt för små barn med extra tillsatt järn och bra fetter.

Hon smaskar i sig gröten som jag har toppat med hemmagjord katrinplommonpuré :-)

One thought on “Nyttigt mellanmål till Alyssa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *