I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Trött morgon

Hej svejs denna tisdagsmorgon! Hoppas att allt är bra med er? Här är det okej. Har lite ont i huvudet och har haft sedan 19 igår kväll ungefär. Inget jag behöver ta Alvedon för, men tror att det beror på vätskebrist samt att jag har sovit så dåligt. Somnade i bra tid igår kväll, men har vaknat miljoner gånger känns det som. Joshua kommer över, Alyssa har vaknat.

Jag och lilltjejen skulle på event nu på morgonen, på Junibacken. Men jag orkade seriöst inte. Sen ska grabbarna iväg på idrottslägret, och det först runt halv nio liksom. Kan inte lägga det ansvaret på barnen att de ska komma iväg dit i tid, så bättre överlag att jag var hemma idag. Dessutom sover Alyssa sött. Hon vaknade vid 06 och fick en flaska då.

Får se vad jag ska hitta på idag. Sitter med en kopp kaffe just nu i alla fall. Ska nog dra iväg med Alyssa någonstans. Vart det bär av får vi se, siktar på någon mysig park i alla fall. Skönt att man har bil!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *