I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Bilder från bröllopet på Skansen 11 juni

Här kommer ett gäng bilder från i lördags då vi valde att förnya våra löften eftersom vi nu den 17 juni firar 10 år som gifta. Vi valde då denna dag att ”gifta om oss” då det var drop-in-bröllop på Skansen och vi tycker väldigt mycket om platsen med dess ursköna natur och omgivning. Vi valde kyrklig vigsel.

Det slutade på över 500 bilder på min kamera och tyvärr tycks något skräp kommit på linsen tyvärr, men det får jag redigera bort i Photoshop.

Får se vilken av alla bilder som blir vår bröllopsbild, kanske bara sätter ihop som ett kollage i en fin ram. Jag får helt enkelt se! Barnen var inte så medgörliga på bilderna tyvärr, vilket ni kommer att se. Alyssa sov mestadels av tiden och var annars väldigt grinig i sviterna efter vaccinationen som hon tyvärr måste ha påverkats utav.

Nu till bilderna:

DSC_1981 DSC_1996 DSC_2019 DSC_2022 DSC_2060 DSC_20682107. DSC_2130 DSC_2134 DSC_2140 DSC_2188 DSC_2201 DSC_2314DSC_2452 DSC_2517

2 thoughts on “Bilder från bröllopet på Skansen 11 juni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *