I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: [email protected]

RECEPT: gör din egen balsamspray

Som de flesta av er vet, är jag väldigt intresserad av hud- och hårvård och tänkte därför tipsa er om ett mycket enkelt recept på hur man gör sin egen balsamspray. Det här är väldigt bra att ha med sig överallt, särskilt när det är varmt ute och solens strålar torkar ut håret. Man får dock vintertid tänka på att inte spraya på håret så att det är fuktigt när man går ut, för fryser håret till, kan det tyvärr gå av. Annars är det bra att använda balsamspray även på vintern, eftersom luften är väldigt torr då, vilket drabbar håret på många.

Såhär gör du:

Blanda 1/5 av ditt favoritbalsam tillsammans med 4/5 vatten i en nätt sprayflaska. Skaka om och vips så har du din egen balsamspray. Skaka alltid om balsamsprayen före användning. Små sprayflaskor som lätt får plats i den trånga kuvertväskan, finns på bl.a Kicks: 3-pack (100ml/st).

Tips: gör en söt etikett som du limmar på flaskan med ett simpelt limstift.

7 reaktioner på ”RECEPT: gör din egen balsamspray

  1. Vilket bra tips! Butikerna i hålan där jag bor har inte balsamspray men nu kan jag göra min egen! Tack :-)

  2. Vilken bra tips jag gillar i ta att köpa finna produkter som inte är behandla så Nu bär det bara för mig att ta mig balsam och göra egen ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *