I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 16 år, Joshua, 12 år och Alyssa, 7 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Ekologiskt frukost-kit

image

Igår fick jag ett mysigt frukost-kit från Skogaholm, så det tackar jag för.  Det tyckte jag och barnen om imorse när vi åt frukost. Juicen var riktigt fräsch! I kitet fanns där ekologiska varor; bröd, gurka, finare ost, grönt te och juice. Kändes som en toppen start denna fredag!

2 thoughts on “Ekologiskt frukost-kit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *